top of page

Boka trubadur

Mer information kring bokningar
Kapacitet ljudanläggningar

Våra standardanläggningar som ingår i klarar en lokal på ca. 150-200 pers. Skulle lokalen vara större har vi lösningar även för det. Be om offert.

Scenyta och strömförsörjning

För våra standardanläggningar räcker oftast vanliga 220v vägguttag. Se gärna till att vi har tillgång till eluttag i närheten av där uppträdandet ska ske.
Scenyta min. ca 3 x 2 meter (bredd x djup)

Loge och förtäring

 

Vi vill gärna ha tillgång till ett avskilt utrymme/loge i pauserna, samt mineralvatten och någon form av förtäring (mat eller smörgåsar).

Ska festen fortsätta efter vårt uppträdande?

Om inget annat är överenskommet är det viktigt att tänka på att ni behöver eget ljud och ljus när vårt uppträdande är slutfört. Annars riskerar luften att gå ur festen helt.

Vad kostar det då?

Ingen spelning är den andra sig lik. Priset beror på många parametrar som avstånd, tider och storlek på festen. Räcker det med vår befintliga ljudanläggning eller behöver vi komplettera? Ska vi köra rent akustiskt eller även köra avslutningen på kvällen med förinspelade musikbakgrunder? Behöver vi avsätta en hel dag eller bara en kväll? Kontakta oss så försöker vi sy ihop något bra som passar er budget. Ring Andreas på 070-2224130

bottom of page